Ремонтні роботи

  Ремонтні роботи включають в себе великий перелік виконуваних робіт: Ремонт, реконструкція, перепланування, реставрація та ін.. Більш доклавно хочемо зупинитись на питанні Реконструкції будівель і споруд та реставрації і ремонту фасадів.

     Реконструкція будівель і споруд - все більш затребувана послуга на ринку ремонтно-будівельних робіт. Наша Компанія готова запропонувати Вам комплексну реконструкцію будь-якої будівлі, незалежно від його початкового функціонального призначення і загального стану.
     Актуальність послуги з реконструкції будівель та споруд обумовлені наступним:
  - Все більше застарілих фабрик і заводів викуповують з метою їх переобладнання в офісні будівлі, торгові центри та ін.
  - Ремонтні роботи старої будови, як правило, забирають більше фінансів і часу, ніж одноразова реконструкція будівель.

      Реконструкція будівель - це доступний, менш витратний і швидкий спосіб отримання необхідного приміщення, ніж будівництво з нуля.
Незалежно від причин, по яких Вам потрібна реконструкція будівлі - змінилося його призначення, прийшли в непридатність деякі частини, потрібні додаткові прибудови або надбудови - ми виконаємо все на найвищому рівні.
Ми повністю змінюємо будівлю, в результаті чого воно набуває абсолютно новий зовнішній вигляд, поліпшуються його експлуатаційні характеристики під кожен вид діяльності. Крім зміни зовнішнього і внутрішнього вигляду, ми можемо запропонувати зміна його прямого призначення, з виробничого в офісний, або складського в торговий і т.д. Реконструкція будівель від нашої компанії гарантує високі техніко-економічні показники змінених споруд.
Ми гарантуємо проведення реконструкції будівель і споруд відповідно до розробленого проекту, і надаємо Вам можливість стежити за проведенням робіт.

Реставрація фасадів
    Одним із найскладніших видів робіт є реставрація фасадів будинків, адже сам процес реставрації дуже непростий. Як правило, реставрують фасади тих будинків, які несуть в собі частину історії, визначають шарм, стилістику какої то вулиці або кварталу, будинку які є історичною цінністю. Щоб залишити частину спадщини майбутнім поколінням, зберегти цю красу і проводяться реставраційні роботи. Для правильного і якісного виконання реставраційних робіт потрібен попередній огляд і обстеження структури існуючого покриття, реставрація фасадів вимагає певний багаж знань не тільки в сфері оздоблювальних робіт але й знань взаємодій тих старих матеріалів які присутні на фасаді і нових, якими проводяться реставраційні роботи. Реставрація фасадів, вимагає від реставратора певної спритності і майстерності, для точного відтворення деталей вікової давнини. Завдання майстрів, що б реставрація фасаду, ліпнини, багетів проводилась за технологією максимально наближеною до тієї, яка використовувалася при будівництві будівлі, що б кінцевий результат міг з історичною точністю надати початковий вигляд будинку. Для точного визначення майбутнього технологічного процесу реставрації, потрібно знати структуру і термін експлуатації фасаду. Реставрація фасадів нашими фахівцями, що мають величезний досвід даних робіт, знань реставраційних технологій і матеріалів, це запорука успіху кінцевого результату.

Ремонт фасадів
     Ремонт фасадів може бути капітальним і косметичним. Косметичним можна назвати ремонт, який спрямований не на всю площу фасаду а на окремі його частини. Це може бути закладення тріщин, штукатурка, шпаклівка і монтаж окремих деталей, таких як ліпнина, багет і т. д. Капітальний же ремонт фасадів вимагає часу значно більше, тут потрібно виконати ряд поетапних робіт, з очищенням площі робіт від ветхих частин та бруду, штукатурка і шпаклівка фасаду, завершальним етапом є грунтовка і фарбування. Ремонт фасадів, наші фахівці проводять за допомогою найсучасніших технологій реставрування із застосуванням якісних матеріалів, що продовжує життя фасаду на довгі роки. Ремонт фасадів будівель ми зробимо в найкоротші терміни і високою якістю робіт.