Ремонт, реконструкція, перепланування приміщень

Компанія Гравіт Україна виконує повний комплекс робіт по ремонту та реконструкції приміщень - проектування, перепланування, оздоблювальні роботи. Незалежно від того, чи Вам потрібно просто надати належний вигляд приміщенню, яке давно не бачило ремонту і морально застаріло, або Ви хочете повністю переобладнати приміщення під використання в інших цілях, Ви можете довірити нам проведення реконструкції від «А» до «Я».
Реконструкція приміщень передбачає повне їх перепланування, після чого від його первісного вигляду залишаються тільки несучі перекриття, сходові клітки і стіни. Проводячи реконструкцію і перепланування приміщення, ми замінимо все: перегородки, стелі, системи комунікацій, віконні рами, покриття для підлоги та ішне. Відповідно до затвердженого проекту та задуманим дизайном, ми надамо приміщенню сучасний, зручний для вас вигляд.

 

Ремонт приміщень можна поділити на три типи:

     Косметичний ремонт - це найпростіший і найдешевий варіант ремонту приміщення. Залежно від стану і площі, ремонт робиться від двох до шести тижнів. Цей вид ремонту освіжає приміщення, але не зачіпає серйозне вирівнювання стін і підлоги, повну заміну інженерних комунікацій. Це і є основна відмінність косметичного від капітального ремонту. Якщо Ваше приміщення (квартира чи офіс) знаходиться в непоганому стані, і Ви хочете внести в інтер'єр трохи свіжості, змінити дизайн інтер'єру, тоді косметичний ремонт квартир це те, що Вам потрібно!

 

      Євроремонт- це поняття увійшло в наше життя років п'ятнадцять тому і міцно вкоренилося у свідомості наших громадян, проте не кожен з нас зможе чітко сформулювати критерії за якими варто оцінювати євроремонт . Проблема в тому, що для різних людей слово "євроремонт" означає різний підхід до самого процесу ремонту і підбору матеріалів для нього. Слід пам'ятати, що євроремонт - це, перш за все, сучасна і високотехнологічна обробка приміщення відповідно до вимог європейських стандартів. При цьому в обробці обов'язково використовуються останні досягнення будівельних технологій та якісні оздоблювальні матеріали. Однак не тільки відповідність європейським стандартам якості матеріалів перетворює звичайний ремонт приміщення в "євроремонт". У даному випадку особливого значення набуває досвід роботи майстрів з такими матеріалами та інструментами.

 

        VIP ремонт - це реалізація оригінальних авторських проектів, що виконуються під наглядом дизайнера. Дизайн - проекти елітного ремонту квартири, офісу, котеджу, існують в єдиному екземплярі і не застосовуються більше ні за яких обставин.
Для елітного ремонту приміщення використовуються новітні технології, якісні будівельні та оздоблювальні матеріали. Даний тип ремонту передбачає встановлення більш складних систем опалення, вентиляції та освітлення, забезпечення високої шумо і звукоізоляції приміщень. Ремонт VIP-класу виконується з дотриманняв найжорсткіших вимог в цій галузі. Відповідно, даний ремонт квартир та офісів повинен виконуватися знаючими і відповідальними людьми, які хочуть і можуть втілити в життя проекти будь-якого рівня. Саме такі фахівці і працюють в нашій компанії.

 

       Виконуючи ремонтні роботи чи перепланування приміщення, ми намагаємось максимально ефективно реалізовувати задуми клієнта, при цьому надаючи йому кваліфіковану допомогу у вигляді порад і підтримку всіх його починань. Наші фахівці підберуть для Вас оптимальний варіант ремонту, відповідно до ваших фінансових можливостей та потреб.
Ми прагнемо бути кращими з кращих, тому виконуючи ремонти, ми використовуємо новітні досягнення в області будівельного обладнання та інструментів, використовуємо якісні будівельні матеріали і застосовуємо сучасні технології, що дозволяє скоротити час виконання ремонту і знизити собівартість наших послуг.