Піскоструй, піскоструйка, піскоструйна очистка

Піскоструй, піскоструйка, піскоструйна (або як правильно – піскоструменева) очистка застосовується при очищенні металу від іржі, окалини, старої фарби, при очищенні цегляних та бетонних поверхонь, таких як фасади, підвальні приміщення, бетонні підлоги та ін. Головний плюс піскоструменевої (піскоструйної) очистки є висока продуктивність та якість при відносно невеликих затратах.

 

     При замовленні робіт у компанії “Гравіт Україна” Вам, як замовнику, потрібно в першу чергу вказати чим  покрита поверхня яку потрібно очистити та яка якість Вам потрібна в кінцевому результаті. Власне від цих даних і залежить в кінцевому результаті ціна послуг піскоструя.

 

     При очистці металевих поверхонь велике значення має стан металу на момент очистки – пофарбований він чи покритий іржою. Пофарбований метал важче піддається піскоструйній очистці, відповідно продуктивність буде меншою, а ціна піскоструменевого очищення – більшою. Після проведення піскоструйних робіт , потрібно на протязі малого проміжку часу (в залежності від температури навколишнього середовища та вологості повітря) провести антикорозійний захист, тобто поґрунтувати, пофарбувати або оцинкувати. Фірма “Гравіт Україна” проводить роботи по антикорозійному захисту за допомогою високотехнологічного обладнання фірми GRACO (США). Даним обладнанням нами було проведено пофарбування стадіону «Львів Арена».

 

     При очищенні фасадів важливим моментом є визначення, що потрібно – сухий піскоструй чи очистка у так званій «водяній ослоні».

     При сухому очищенні знімається верхій шар фарби, вапна, штукатурки та інших матеріалів якими покрита поверхня, яку одразу можна грунтувати, імпрегнувати або фарбувати.

     Вологий піскоструй дає можливість робити теж саме що і при сухому, але при цому методі немає пилу від піску, що дає змогу використовувати гідроструйний метод у людних місцях.

     Фірма “Гравіт Україна” у своїй роботі використовує тільки найякісніше обладнання провідних світових виробників таких як compair (Німмечина) – компресори, потужністю відповідно 7,6 і 3,8 метри кубічних повітря на хвилину, contracor (Німмечина) – піскоструйний апарат, clemco (США) – сопла типу Venture, semperit (Австрія) – шланги абразивоструйні високого тиску, airblast (нідерланди) – охорона працівників (гелми, комбінезони, рукавиці),GRACO (США) – високотехнологічне обладнання безповітряного пофарбування.

      Компанія виконує весь комплекс робіт, пов'язаних з піскоструменевим очищенням (піскоструєм, піскоструйкою) фасадів, металевих конструкцій та водоструєм.