Підвісна стеля

Підвісна стеля - система, що складається з несучого каркасу і облицювальних елементів.
    Підвісна стеля нараховує більш ніж столітню історію, на сьогоднішній день користується заслуженою популярністю в усьому світі. Підвісна стеля з гіпсокартону - ідеальне рішення для офісів і квартир, торгових залів, кінотеатрів і арт-салонів, розважальних центрів, закладів освіти та охорони здоров'я.
    Підвісна стеля. Переваги:
1. практичність і надійність конструкції;
2. привабливий зовнішній вигляд;
3. звукоізоляція;
4. прийнятна вартість;
5. зручність в монтажі і подальшій експлуатації
    Підвісна стеля може бути рейковою або касетною, поширені підвісні стелі з гіпсокартону і мінераловолокна, зустрічаються скляні та дзеркальні підвісні стелі.

Рейкові стелі.
    Рейкові стелі, що складаються із сталевих або алюмінієвих панелей, мають високий рівень міцності, вологостійкості, екологічності, можливість комбінування різних фактур і кольорів, довговічність. Рейкові стелі дуже гігієнічні, легко миються, не схильні до гниття і впливу цвілі.

Касетні стелі.
    Стелі касетні складаються з панелей-касет квадратної або прямокутної форми з металевого оцинкованого прокату. Касетні стелі універсальні у застосуванні, вологостійкі і пожежобезпечні.

Підвісна стеля з гіпсокартону.
    Сучасні будівельні технології дозволяють творити чудеса з стелею, навіть в типовій квартирі.
Сучасні підвісні стелі з гіпсокартону - просте, швидке та ефективне вирішення проблем, пов'язаних з нерівностями стель.
    Підвісна стеля з гіпсокартону відрізняється ідеально рівною поверхнею і високою стійкістю до утворення тріщин. Дуже важливо, що у наших не дуже високих квартирах, підвісні стелі з гіпсокартону дають порівняно невеликі втрати у висоті. Завдяки унікальним абсорбуючим  властивостям, стелі з гіпсокартону, є одним з регуляторів вологості в приміщенні. Підвісні стелі з гіпсокартону - найкращий вихід для старих будинків та квартир, в яких погана основа стелі для штукатурення (стелі з великим зносом, старими дерев'яними або залізобетонними перекриттями). Підвісна стеля з гіпсокартону, незамінна у випадках необхідності звукоізоляції.
    Крім суто практичних функцій, вирівнювання поверхні, підвісна стеля з гіпсокартону виконує і естетичну функцію. У стелі з гіпсокартону можуть бути вмонтовані світильники, які виконують функцію зонування приміщення. Стелі з гіпсокартону розроблені таким чином, що дозволяють за лічені години створити в приміщенні будинку або офісу затишну атмосферу і при цьому стелі з гіпсокартону легко приймають різноманітні форми, прекрасно вписуючись в будь-який інтер'єр.

Підвісна стеля типу “Armstrong”.
    Останнім часом широкого поширення набули підвісні стелі  “Армстронг”. Підвісна стеля “Армстронг” відрізняється цілим спектром переваг, таких як: прийнятна вартість, пожежобезпечність, строгий класичний зовнішній вигляд, простота і швидкість монтажу конструкції. Дуже важливою перевагою даних підвісних стель є їх довговічність.
    Компанія “Армстронг”, випускає підвісну стелю армстронг з різними типами панелей, тому в каталозі Ви можете вибрати вологостійкі, акустичні або гіпсові панелі для підвісної стелі “Armstrong”.

    Компанія “Гравіт - Україна” надає послуги із монтажу стель Армстронг.  Ми якісно та у зазначений термін встановимо підвісні стелі відповідно до найновіших технологій із застосуванням сучасного обладнання. Ми надамо приміщенню нового життя разом із підвісними стелями Армстронг.