Промислове пофарбування

Компанія "Гравіт Україна” надає комплекс послуг з проведення малярних робіт. Метод пофарбування, фарбувальними апаратами безповітряного розпилення, які є найкращими для великомасштабного та капітального будівництва, комерційних, промислових робіт. Наші майстри якісно і в зазначений термін проведуть пофарбувальні роботи, з урахуванням всіх Ваших побажань. Проводимо повну консультацію з вибору необхідних матеріалів виходячи з практичних міркувань, призначення та міри експлуатації приміщень.

 

Основні переваги роботи фарбувальним апаратом.
- Промислове пофарбування великих площ.
- Економія часу (до 10 разів швидше, ніж фарбування пензлем або валиком).
- Наші апарати з автоматичним настроюванням швидкості і безперервності подачі фарби на пістолет.
- При тиску до 230 бар накладається тонкий шар (економія ЛФМ до 20%).
- Фарбувальними апаратами наносимо не тільки інтер'єрні фарби на водній основі, грунтовки, а й дезінфікуючі засоби (проти плісняви), морилки, лаки, оліфи.
- Гарантовано отримуємо покриття з рівномірним шаром і незмінною якістю на всій площі робіт.

 

Надаємо послуги з фарбування, грунтування (всередині і з зовні) механічним способом до -1000 м2 в день: промислових приміщень, парканів, складів, ангарів, котеджів, офісів, магазинів, дитячих садків, лікарень, шкіл, під'їздів, церков, куполів.

 

Промислове пофарбування в разі грамотної побудови процесу дозволяє отримувати бездоганну якість покриття, яке впливає на міжремонтний термін експлуатації техніки чи об'єкта, а це, в остаточному підсумку, впливає на конкурентоспроможність своєї продукції. Основне завдання компанії "Гравіт Україна” - побудувати технологічний процес фарбування таким чином, щоб він гарантовано забезпечував стабільну якість покриття на виробах, без будь-яких порушень та дефектів.

Етапи та види робіт:
- підготовка поверхні під фарбування (піскоструменева очистка, гідроструменева очистка)
- грунтування металу, та інших поверхонь, перед фарбуванням
- промислове пофарбування будівельної техніки та обладнання
- промислове пофарбування сільгосптехніки
- промислове пофарбування вагонів метро та залізничного транспорту
- промислове пофарбування спецтехніки

- промислове пофарбування цехів

- промислове пофарбування фасадів


Для фарбування промислових об'єктів і спецтехніки необхідно підбирати матеріали, здатні не тільки забезпечити фірмовий колір і захистити їх на весь термін служби виробу, але також дозволяють скоротити час фарбування, без шкоди для якості покриття. У свою чергу, спеціалізовані європейські виробники лакофарбових матеріалів готові запропонувати інноваційні розробки, які відповідають цим вимогам, а також дозволяють істотно продовжити час експлуатації об'єкта без необхідності ремонту.
Фахівці компанії "Гравіт Україна” стежать за еволюцією технологій застосування рідких промислових покриттів, вивчають нові можливості систем підготовки і фарбування поверхонь.
Оптимізуючи процеси фарбування на підприємствах, наша організація, готова запропонувати і втілити на Вашому виробництві найсучасніші рішення на будь-якому етапі проведення робіт з промислового фарбування.