Піскоструменеве очищення металу

Піскоструменеве очищення (піскоструй) є одним із ефективних способів абразивного очищення металевих або кам'яних поверхонь. Піскоструменеве очищення металу дозволяє видалити з його поверхні сліди корозії, окалини, попереднього лакофарбового покриття, бітуму, мазуту та інших забруднень. При цьому сама піскоструйка представляє процес, при якому на поверхню направляється струмінь піску з повітрям. Цей струмінь піскоструменевий апарат подає під високим тиском.

Одним з видів піскоструменевого очищення є гідропіскоструй. На відміну від традиційної, сухої обробки, він більш ефективний та екологічний. Застосування води замість повітря дозволяє легко знежирити поверхню, частки піску видалять стійкі забруднення, стару фарбу, іржу, і при цьому в процесі очищення повністю виключено утворення пилу.

Якість очищення металу багато в чому залежить від того, яке піскоструменеве обладнання було використано. Однак у кожному разі піскоструменева обробка повинна проводитися професійними фахівцями.
Для очищення металу та металевих конструкцій ми використовуємо сучасне високотехнологічне піскоструменеве обладнання від відомих і перевірених виробників, а саме: Compare (мобільні компресори високого тиску), Contracor (апарати для абразиву і комплектуючі) та Karcher(промислові пилососи). Обробку очищеної поверхні металу здійснюємо антикорозійними засобами маркиRemmers. Ви можете бути впевнені у високій якості виконаних нами робіт.

Ретельне піскоструменеве очищення металу - запорука міцності нового лакофарбового покриття, яке наноситься,та довгострокової експлуатації поверхні.