Малярські роботи

   Малярські роботи є фінальною частиною комплексу оздоблювальних робіт. Вони можуть виконуватися, як в косметичних цілях, так і капітальному будівництві.

     Скільки часу займе їх проведення, багато в чому залежить від якості виконання попередніх робіт на певній ділянці приміщення, наскільки добре вирівняні стіни і т.д. Саме цей «первісний стан» значною мірою визначає вартість та тривалість робіт.

Малярські роботи  починають виконувати після перших видів обробки, а саме цементно-піщаної, цементно-вапняної штукатурки, гіпсокартонних робіт по монтажу стін, перегородок і стель. В малярні роботи входить: грунтовка поверхонь, шпаклювання  і фарбування, закладання швів між листами, якщо роботи ведуться з гіпсокартонних конструкцій. Для отримання високої якості виконуваних робіт, від маляра потрібен великий рівень професіоналізму, досвіду, знання фізичних характеристик матеріалів, досконало володіти знаннями технологічного процесу.

     На сьогоднішній день на ринку представлено безліч видів фінішних оздоблювальних матеріалів, від сухих шпаклювальних сумішей до фарб усіх видів. У цьому розмаїтті наше завдання запропонувати Вам як замовнику найоптимальніший варіант за ціною і якістю.
Перелік матеріалів, які використовуються для проведення робіт: грунтовка, сухі гіпсові суміші, фарба, лак...
Фарби поділяються на три основні види: водоемульсійні, масляні, емалеві.
Фарбування стін і стель у приміщеннях часто проводиться водоемульсійними фарбами, вони є найпопулярнішими при обробці будівель комерційної нерухомості.

     Наші фахівці проводять малярні роботи з суворим дотриманням усіх будівельних норм. Ви можете бути впевнені, що стан стін і стель залишатиметься ідеальним протягом кількох років, а коли знадобиться освіжити ремонт - ми з радістю допоможемо Вам.
Дуже важливим моментом є безпека оздоблювальних матеріалів. Ми використовуємо тільки якісні, екологічні матеріали, які не шкодять здоров'ю. Оздоблення виконується у відповідності з усіма санітарно-гігієнічними нормами.
Зв'яжіться з нами і ми зорієнтуємо Вас з вартістю малярних робіт і підберемо оптимальні матеріали.