Історія компанії Armstrong

Історія компанії Armstrong (Армстронг) налічує  більш як  150 років. А починалось все з невеликої майстерні з обробки коркового дерева у місті Пітсбург, що у штаті Пенсільванія (США), заснував яку Томас Мортон Армстронг у 1860 році. Він був сином  еммігрантів з Лондондеррі, що у Шотландії. Засноване Армстронгом підприємство змогло винести всі проблеми в країні, пройти через громадянську війну, фінансову паніку і крах ринку та успішно здійснювати виробництво  товарів високої якості.


Це історія про те як невеликий магазин переріс у транснаціональну корпорацію з 42 заводами в 12 країнах і понад 15000 співробітників по всьому світу. На сьогоднішній день продукція підприємства включає комерційні та житлові покриття підлоги, підвісні стелі і підвісні системи для їх монтажу, сітки, та багато іншого.


Сьогодні, більш як півтора століття по тому, компанія «Арсмтронг» - це світовий лідер в виробництві підвісних стель. Компанія гордиться тим, що є світовим лідером у  виробництві високоякісних стель растрового типу. Словосполучення «підвісна стеля «Armstrong» дякуючи цьому стало позначати будь-яку стелю растрового (касетного) типу.


На сьогоднішній день,  компанія Armstrong пропонує найширший асортимент підвісних стель у своєму сегменті(більше 600 найменувань), які включають стелі з твердого і м'якого мінерального волокна, скловолокна з різними типами поверхні, всілякі металеві та дерев'яні стелі та підвісні системи для їх монтажу. Компанія «Армстронг» випускає і так звані, «функціональні» стелі які мають особливі технічні властивості. Для задоволення потреб ринку «Армстронг»  випускає різні плити високої якості для різних технічних завдань - акустичні, протиударні, антибактеріальні, 100% вологостійкі, негорючі та ін.


Компанія «Гравіт Україна» пропонує Вам підвісні стелі «Армстронг» за привабливими цінами включно з монтажем стель та гарантією на їх експлуатацію.